Πρέβεζα: Τι βρήκαμε που δε βρήκε ο Καρυωτάκης

Εκδρομή στην Πρέβεζα με τους Trip Flakes

Να πάω στην Πρέβεζα; Για ποιο λόγο; Τι να δω εκεί; Εκεί δεν ήταν που ο Καρυωτάκης αυτοκτόνησε; Κάτι θα ήξερε ο άμοιρος!

Πολλές κι ανάλογες ερωτήσεις έχουν γίνει για τη μικρή αυτή πόλη της Ηπείρου. Σκεφτήκαμε, γιατί να μη δώσουμε απαντήσεις από τη δική μας εξόρμηση εκεί; Αν αναρωτιέσαι κι εσύ «στην Πρέβεζα που να πάω, τι να δω και τι να φάω», θα πάρεις αρκετές απαντήσεις μέσα από το τελευταίο επεισόδιο.

Για όσα μπορείς να απολαύσεις μέσα στο κέντρο, δίπλα στην πόλη αλλά και μερικά χιλιόμετρα μακριά της! Με ιστορία αρκετών αιώνων, πανέμορφες παραλίες και χαλαρή ατμόσφαιρα, οι διακοπές στην Πρέβεζα είναι must και ευκαιρία να τη βάλεις στις επόμενες εκδρομές σου.

Και μη σε απασχολεί ο καιρός στην Πρέβεζα! Ως μια άλλη παραθαλάσσια πόλη, ζει τον χειμώνα με λίγο κρύο παραπάνω αλλά το καλοκαίρι… θα χρειαστείς το καπέλο και το αντηλιακό σου. Αλλά μη στα λέμε όλα από εδώ!

Ανάμεσα σε αυτά, σου προτείνουμε και μια ταξιδιωτική ταινία που δεν έχεις συναντήσει. Με αφορμή τις 2/4 και 4/4 (όταν ηχογραφούνταν το επεισόδιο), Παγκόσμιες Ημέρες Αυτισμού και Αδέσποτων αντίστοιχα, ανακαλύψαμε μια ιδιαίτερη ιστορία που αξίζει να αναφερθεί. Το Diecisiete (17) αναλύει τη δύναμη της αδελφικής αγάπης, τη σχέση με τα αδέσποτα και την ανάγκη της στοργής στα άτομα με αυτισμό. Άκουσε το επεισόδιο και τσέκαρέ την στο Netflix!


Επιπλέον, μπορείς να μας βρεις και να μας στείλεις ένα μήνυμα στο λογαριασμό μας στο Instagram. Μη ντρέπεσαι!

Εδώ θα βρεις τις αναφορές

Blog: motoexplorer.gr/ Instagram: flynnsunsey

Κι αν μας αναζητείς στις υπόλοιπες πλατφόρμες, θα μας βρεις στο CastboxApple PodcastsGoogle PodcastsPocket CastsRadioPublic αλλά και με subscribe στο YouTube.

Άκουσε το προηγούμενο επεισόδιο για τα Καλάβρυτα εδώ

Θέλεις να ακούσεις και για άλλα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου; Βρες εδώ όλα τα Podcast επεισόδια!

One thought on “Πρέβεζα: Τι βρήκαμε που δε βρήκε ο Καρυωτάκης

  1. Pingback: Πρέβεζα: Διακοπές στο νοτιότερο σημείο της Ηπείρου | Grec on Trek

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.