Επικοινωνήστε Μαζί Μου - Grecontrek

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαίρομαι που ψάχνετε τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί μου. Αυτό σημαίνει πως η δουλειά μου σας έκανε εντύπωση και πιθανόν να θέλατε να συνεργαστούμε σε κάτι.

Σκέφτεστε με ποιο τρόπο μπορείς να προωθήσεις την εταιρεία, το προϊόν ή ακόμα και τις υπηρεσίες σας στο κοινό; Το storytelling είναι η καλύτερη λύση και το blogging μια εξαιρετική επιλογή. Γιατί η γραπτή επικοινωνία είναι το παν!

Με ποιο τρόπο μπορούμε να συνεργαστούμε

Μερικές από τις επιλογές που υπάρχουν είναι:

  • Συγγραφή Άρθρου: Περιεχόμενο με συνάφεια στο αντικείμενο που χρειάζεται προώθηση. Κάθε άρθρο μπορεί να περιέχει πληροφορίες και φωτογραφίες, ώστε να είναι πιο άμεσο και κατανοητό στους αναγνώστες. Το ύφος μπορεί να παραμείνει το ίδιο με τα υπόλοιπα άρθρα που γράφονται σε αυτό το blog αλλά και να προσαρμοστεί αναλόγως.
  • Brand Reviews/ Giveaways: Θέλετε να προσεγγίσετε νέους χρήστες για ένα νέο προϊόν αλλά προτιμάτε τη λογική των reviews; Κανένα πρόβλημα! Μπορώ να γράψω άρθρα και να δημιουργήσω sponsored posts και stories που θα προωθούν το brand σας μέσα από την προσωπική μου ματιά, καθώς και giveaways. Αρκεί να υπάρξει επαφή με το αντίστοιχο αντικείμενο ή υπηρεσία, ώστε η καταγραφή της εμπειρίας να είναι αντικειμενική. Με την προυπόθεση ότι έχουν ταξιδιωτικό χαρακτήρα.
  • Προώθηση σε ακουστικό περιεχόμενο: Στο πλαίσιο παραγωγής του GrecOnTrek, δημιουργήθηκε το Podcast Trip Flakes με τον Αργύρη Χατζηαργυρόπουλο. Εκεί παρουσιάζονται ταξιδιωτικοί προορισμοί, προτάσεις και ιδέες, σε συνδυασμό με κινηματογραφικές αναφορές και Digital Creativity. Μπορούν να ταιριάξουν οι διαφημιστικές σας ανάγκες στο περιεχόμενο; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε κι εδώ.

Μπορείτε να βρείτε τα κοινωνικά μου δίκτυα στο πάνω μέρος της σελίδας.

Σε περίπτωση που προτιμάte έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, αντί των social media, μπορείte να μου στείλειτε μήνυμα στο email

[email protected]

Θα χαρώ να ακούσω τις προτάσεις και τις απορίες σας!