Φακίστρα Πηλίου
PODCAST

Η τελευταία έξοδος του Αυγούστου – Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων

Δεν υπήρχε καλύτερος προορισμός για να κλείσουμε αυτή την πρώτη σεζόν από το μαγευτικό βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο. Σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο, ένα ταξίδι που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019 σε σύνδεση Αγγλίας – Ελλάδας για να έρθει στα πάτρια εδάφη, κάνουμε ένα διάλειμμα για την πρώτη φάση.

Μαζί μας έχουμε και τον πρώτο καλεσμένο, τον άνθρωπο πίσω από το τιμόνι, εκείνον που τραβάει όλη τη μουρμούρα και φροντίζει να μας ταξιδεύει με ασφάλεια!

Ετοιμάζουμε τα backpacks και τα μπαγκάζια μας για να επιστρέψουμε δριμύτεροι και ξεκινάμε να γυρίσουμε την Ελλάδα. Και αυτό το καλοκαιρί!

Στη διαδρομή αυτή όμως δεν έλειψαν ως συνήθως τα απρόοπτα. Όπως η ταινία που διαλέξαμε για να κλείσουμε την πρώτη σειρά του podcast. Αν θες να πάρεις μια ακόμα δροσερή γεύση καλοκαιριού και να ανακαλύψεις το Πήλιο μέσα από προτάσεις και ιστορίες, πάτησε το play και ετοιμάσου για βουτιές στις παραλίες και πεζοπορία σε παραθαλάσσια και ορεινά χωριά. Καλές βουτιές και προσοχή στους δρόμους!

Επιπλέον μπορείς να μας βρεις και να μας στείλεις ένα μήνυμα στο λογαριασμό στο Instagram

Εδώ θα βρεις τις αναφορές

Blog: runvel.gr / Instagram: vasillis_missas

Κι αν μας αναζητείς στις υπόλοιπες πλατφόρμες, θα μας βρεις στο CastboxApple PodcastsGoogle Podcasts, Pocket CastsRadioPublic αλλά και με subscribe στο YouTube

284="270"

Hello there!
Χαίρομαι
που βρίσκεσαι εδώ!

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις ιδιαίτερο περιεχόμενο στα εισερχόμενά σου. Σκέψεις, ιδέες και πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Για ταξίδια κι όχι μόνο.

Δύο φορές το μήνα, όχι κάθε μέρα.

Δεν στέλνω spam! Μόνο ουσιώδη info και πράγματα που θα σου δώσουν τροφή για σκέψη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *