Η μαγεία της Καστοριάς | Trip Flakes
PODCAST

Καστοριά, βόλτα στην αρχόντισσα της λίμνης

Αν μπήκες σε αυτό το κείμενο για να διαβάσεις για την Καστοριά, θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Γιατί αυτό το μικρό άρθρο είναι αφιερωμένο στο Podcast επεισόδιο που κάναμε ως Trip Flakes για την υπέροχη πόλη της Δυτικής Μακεδονιάς.

Ανεξάρτητα από την πραγματικότητα που βιώνουμε, το ταξίδι θα είναι πάντα στο μυαλό μας. Κι επειδή η Ελλάδα δεν έχει εξερευνηθεί ακόμη από πολύ κόσμο, είπαμε να συνεχίσουμε. Με τον ίδιο τρόπο, το ακουστικό οδοιπορικό μας δηλαδή. Ώστε αυτή τη φορά να εξερευνήσουμε την Καστοριά.

Η Καστοριά δεν μας είναι άγνωστη. Μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και αγαπημένη πολλών. Για αυτό και εμείς σήμερα μιλάμε για την πάρτη της. Όχι μόνο για τη λίμνη, τις γούνες και τα έθιμά της αλλά και για τις εκκλησίες, τα αρχοντικά και τις ιστορίες της.

Φυσικά, θα ακούσεις και για την ταξιδιωτική ταινία του επεισοδίου που τη συνδέουμε με τρόπο… εναλλακτικό! Ένα καταιγιστικό rollercoaster συναισθημάτων, με γρήγορες στροφές μέσα από έξυπνο χιούμορ, την αργή ανηφόρα της αγωνίας και τις βαθιές βουτιές της απόλυτης απελπισίας. Ένα roadtrip δύο ανθρώπων που συναντούν όλο δυσκολίες για να δουν… τη μεγαλύτερη τρύπα/λίμνη του κόσμου.

Τώρα θα σκεφτείς, τι σχέση έχει με την Καστορία; Ακόμα να πατήσεις play και να μάθεις περισσότερα; Μαζί μας έχουμε και τον themythologist που μπορείς να βρεις βίντεό του στο YouTube. Αξίζει!


Επιπλέον, μπορείς να μας βρεις και να μας στείλεις ένα μήνυμα στο λογαριασμό στο Instagram.

Εδώ θα βρεις τις αναφορές

Blog: thegirlinthemuseum/ Instagram: seektheclick

Κι αν μας αναζητείς στις υπόλοιπες πλατφόρμες, θα μας βρεις στο CastboxApple PodcastsGoogle PodcastsPocket CastsRadioPublic αλλά και με subscribe στο YouTube.

Θέλεις να ακούσεις και για άλλα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου; Βρες εδώ όλα τα επεισόδια!

284="270"

Hello there!
Χαίρομαι
που βρίσκεσαι εδώ!

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις ιδιαίτερο περιεχόμενο στα εισερχόμενά σου. Σκέψεις, ιδέες και πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Για ταξίδια κι όχι μόνο.

Δύο φορές το μήνα, όχι κάθε μέρα.

Δεν στέλνω spam! Μόνο ουσιώδη info και πράγματα που θα σου δώσουν τροφή για σκέψη!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *