Ακτή Παράδεισος Θάσος
PODCAST

Έδεσσα Ζυρίχη κάνω μπίζνες – Θάσος, η καλοκαιρινή επιλογή

Με το καλοκαίρι του 2020 να ξεκινάει πιο διαφορετικό και άγνωστο από ποτέ, πήραμε την τσάντες μας στην πλάτη και μπήκαμε στο καράβι. Μέχρι να εμφανιστεί στο ορίζοντα η Θάσος. Στο βορειότερο νησί του Αιγαίου, στο μέρος, όπου δημιουργήσαμε όμορφες αναμνήσεις, εκεί που αγαπάμε να επιστρέφουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Παράλληλα, ανοίγουμε για λίγο τους δέκτες μας και ταξιδεύουμε πίσω στο όχι και τόσο μακρινό 1997. Δύο φίλοι, όπως εμείς, ξεκινάνε για τη μεγαλύτερη μπίζα της ζωής τους. Με ένα σαραβαλάκι, που κινδυνεύει κάθε τόσο να τους αφήσει στη μέση του πουθενά, παίρνουν το δρόμο για τη Ζυρίχη. Από την Έδεσσα στη Βουλγαρία, μέσα από τα Βαλκάνια για τα λιβάδια και τις τράπεζες της Ελβετίας. Ελλάδα εποχές ’90s, Ελλάδα από τις ματιές δύο μεσοαστών που πιστεόυν ότι θα πιάσουν την καλή.

Ένα επεισόδιο πριν το σβήσιμο της χρονιάς, με ότι αυτή μας επιφυλάσσει!

Πως μπορεί να δέσει η Θάσος με την Έδεσσα προτού βρεθούμε στη Ζυρίχη; Δεν έχει παρά να πατήσεις το play, όπου κι αν βρίσκεσαι. Ανέβασε την ένταση αν μας ακους στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, ακόμα και στα ακουστικά αν βρίσκεσαι σε χώρο με ακρετό κόσμο. Για να σου δώσουμε μια γεύση καλοκαιριού, τώρα που έπιασαν οι ζέστες

Επιπλέον μπορείς να μας βρεις και να μας στείλεις ένα μήνυμα στο λογαριασμό στο Instagram

Εδώ θα βρεις τις αναφορές

Blog docuventa.grInstagram @e.x.i.s.

Κι αν μας αναζητείς στις υπόλοιπες πλατφόρμες, θα μας βρεις στο CastboxApple PodcastsGoogle Podcasts, Pocket CastsRadioPublic αλλά και με subscribe στο YouTube

284="270"

Hello there!
Χαίρομαι
που βρίσκεσαι εδώ!

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις ιδιαίτερο περιεχόμενο στα εισερχόμενά σου. Σκέψεις, ιδέες και πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Για ταξίδια κι όχι μόνο.

Δύο φορές το μήνα, όχι κάθε μέρα.

Δεν στέλνω spam! Μόνο ουσιώδη info και πράγματα που θα σου δώσουν τροφή για σκέψη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *