Μια φωτογραφία χίλιες ιστορίες – Γοητευτικό Βίλνιους

Θυμάστε τι λέγαμε για την προηγούμενη φορά; Ταξίδια σε εξοχές, βουνά και λαγκάδια; Καιρός να κάνουμε λίγη υπομονή, να δούμε πως θα εξελιχθεί η νέα αυτή κατάσταση που βιώνουμε. Μπορεί να βρισκόμαστε στην ίδια πόλη, αλλά για χάρη της προστασίας, αυτών και των γύρων τους, τα μικρόφωνα βρεθήκανε σε απόσταση. Με τον κορονοϊό νa έχει γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητας του Μαρτίου, πιθανόν και των επόμενων μηνών. Αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!

Στο νέο επεισόδιο, στήνουμε μικρόφωνα και ταξιδεύουμε σε χώρες του παλιού Σοβιετικού μπλοκ. Όπως πάντα, δια μέσου κινηματογραφικής αλλά και ταξιδιωτικής εμπειρίας! Σ’ αυτό το podcast επεισόδιο θυμόμαστε ιστορίες και απρόοπτα απ’ το γοητευτικό Βίλνιους!

To μότο είναι απλό και για αυτό το επεισόδιο… #menoumespiti! Μπορεί να κυριολεκτούμε αλλά βρήκαμε το χρόνο για να κάνουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα. Λίγη γυμναστική που μας έλειπε και να συνεχίσουμε το challenge  #onebookpermonth. Μια αναζήτηση σε παλιές φωτογραφίες ή να σχεδιάσουμε νοητικά, όταν όλα θα επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς, την επόμενη εξόρμηση!  Για αυτό, πάτα το Play και ταξίδεψε μαζί μας στο κέντρο της Ευρώπης, μακριά από τον κορωναϊό!

Εδώ θα βρεις τις αναφορές

Blog ascrispasitgets Instagram @worldtravelstories

Κι αν μας αναζητείς στις υπόλοιπες πλατφόρμες, θα μας βρεις στο Apple PodcastsGoogle PodcastsCastboxPocket CastsRadioPublic αλλά και με subscribe στο YouTube

2 thoughts on “Μια φωτογραφία χίλιες ιστορίες – Γοητευτικό Βίλνιους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *