Στο λιμάνι της Αλοννήσου
PODCAST

Στην Αλόννησο ψάχνουμε φώκιες – Αχ θάλασσά μου σκοτεινή

Η επιστροφή ήταν αναμενόμενη, απλά έπρεπε να βρούμε και το σημείο αναφοράς μας για να ξεκινήσουμε. Η δεύτερη σεζόν ξεκινάει δυναμικά, με διαφορετικό αέρα, αλατισμένο και νέα projects που θα πλαισιώσουν αυτό το Podcast. Άλλωστε, για το πρώτο επεισόδιο δεν υπήρχε καλύτερο μέρος για να ταξιδέψουμε. Εσύ, ακόμα να επισκεφτείς την Αλόννησο;

Την πρώτη φορά ξεκίνησε για αστείο, τη δεύτερη ήρθατε εσείς και το πήραμε πιο σοβαρά. Η νέα σεζόν των Trip Flakes ξεκινάει δυναμικά, εντός Ελλάδος πια.

Πετάμε τις τσάντες στο βαπόρι και τραβάμε για το πιο απομακρυσμένο νησί των Σποράδων!

Ψάχνουμε φώκιες στα ανοιχτά, μα η τύχη δε μας θέλει. Δοκιμάζουμε τοπικά πιάτα του νησιού, κάποια γλυκά και άλλα πιο αλμυρά. Εξερευνούμε την ιστορία της που μας πηγαίνει από το Βορρά μέχρι το Νότο. Απολαμβάνουμε τη φύση στην Αλόννησο, πάνω και κάτω από το έδαφος, ναυάγια, απομωνομένα μέρη, και άλλα πολλά. Βουτήξτε μαζί μας στο πρώτο επεισόδιο για τη δεύτερη σεζόν και ελάτε να δούμε πράγματα και θαύματα… κάτω από τη θάλασσα! Καλώς σας βρήκαμε και πάλι!

Επιπλέον, μπορείς να μας βρεις και να μας στείλεις ένα μήνυμα στο λογαριασμό στο Instagram.

Εδώ θα βρεις τις αναφορές

Blog: madnomad.gr/ Instagram: alexandros_tsoutis

Κι αν μας αναζητείς στις υπόλοιπες πλατφόρμες, θα μας βρεις στο CastboxApple PodcastsGoogle PodcastsPocket CastsRadioPublic αλλά και με subscribe στο YouTube.

284="270"

Hello there!
Χαίρομαι
που βρίσκεσαι εδώ!

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις ιδιαίτερο περιεχόμενο στα εισερχόμενά σου. Σκέψεις, ιδέες και πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Για ταξίδια κι όχι μόνο.

Δύο φορές το μήνα, όχι κάθε μέρα.

Δεν στέλνω spam! Μόνο ουσιώδη info και πράγματα που θα σου δώσουν τροφή για σκέψη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *