Συνέντευξη Altervan με τους Trip Flakes
PODCAST

Let Us Talk About Roadtrips: Altervan

Η συνέχεια των ταξιδιωτικών μας συζητήσεων είναι εδώ!

Επειδή ξέρεις ότι δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε, βγήκαμε στην αναζήτηση και εντοπίσαμε έναν ακόμη μοναδικό ταξιδευτή και δημιουργό. Για την ακρίβεια, έχει επιλέξει να διοχευτεύει όλη την ενέργειά του στο προσωπικό του Project ονόματι Altervan.

Ο Τάσος Σεράκης είναι ο ιδρυτής του Altervan και ο δεύτερος καλεσμένος σε αυτό τον κύκλο με ταξιδιωτικές συζητήσεις των Trip Flakes.

Πως είναι να ταξιδεύεις με βανάκι; Τι εμπειρίες μπορείς να αποκομίσεις μέσα από τα roadtrips; Γιατί να προτιμήσεις την περιπλάνηση πάνω στους τέσσερις τροχούς; Στο νέο μας επεισόδιο με ταξιδιωτικές συζητήσεις, μιλάμε με τον ιδρυτή του Altervan, Τάσο Σεράκη και συζητάμε για την απόφασή του να δημιουργήσει μια διαφορετικής μορφής ταξιδιωτική επιχείρηση. Με το εναλλακτικό του βανάκι εμπειριών έχει διασχίσει τα Βαλκάνια, την Ιταλία, τις Ελβετικές Άλπεις, την Τουρκία, την Ισπανία και έφτασε μέχρι το νησί της Ισλανδίας. Αλλά και άλλα πολλά που αναλύει μέσα στην συνέντευξη!

Εναλλακτικά, μπορείς να βρεις τη συνέντευξη και στο Youtube.

Ελπίζουμε να το απολαύσεις, όσο και εμείς! Ετοιμάσου και μείνε συντονισμένος/η γιατί έρχονται ακόμα περισσότερες συνεντεύξεις με ταξιδιώτες – δημιουργούς!

284="270"

Hello there!
Χαίρομαι
που βρίσκεσαι εδώ!

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις ιδιαίτερο περιεχόμενο στα εισερχόμενά σου. Σκέψεις, ιδέες και πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Για ταξίδια κι όχι μόνο.

Δύο φορές το μήνα, όχι κάθε μέρα.

Δεν στέλνω spam! Μόνο ουσιώδη info και πράγματα που θα σου δώσουν τροφή για σκέψη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *