Στην τελευταία πόλη του Έσσεν
PODCAST

Όταν ακυρώθηκε η πτήση της επιστροφής μας από τη Γερμανία

Αληθεύει αυτό.

Ο τίτλος δεν είναι για χάρη εντυπωσιασμού, ούτε για να νιώσεις συμπάθεια για εμένα. Μπορεί και όχι. Θα το σκεφτώ. Το θέμα είναι ότι το ταξίδι αυτό έκλεισε πιο απότομα από ότι είχα υπολογίσει.

Ένα ταξίδι στην πόλη του Έσσεν, τον τελευταία σταθμό μας στη Δυτική Γερμανία. Αν μιλάς τη γερμανική γλώσσα, δεν έχει καμία σχέση με το ρήμα της «τροφής». Καθώς σε αυτή την πόλη δεν ήταν τα φρούτα και τα λαχανικά που ευδοκιμούσαν αλλά… ο άνθρακας! Αυτό το υλικό ήταν άλλωστε που οδήγησε αρκετούς ανθρώπους να έρθουν και να δουλέψουν στα ορυχεία της περιοχής και να δημιουργήσουν τελικά το Έσσεν.

Τώρα θα αναρωτηθείς, γιατί να επιλέξεις να πας σε αυτή την πόλη. Ειλικρινά, εγώ ήμουν απλά περίεργος. Δεν τη βρήκα σε κανέναν τουριστικό χάρτη αλλά ούτε μου το πρότεινε κάποιος γνωστός. Ήθελα μια στάση για λίγες μέρες προτού επιστρέψω για τα καλά ξανά στην Ελλάδα.

Ώσπου…


Πάτησε το Play για να ακούσεις το νέο επεισόδιο:

Επιπλέον, μπορείς να μας βρεις και να μας στείλεις ένα μήνυμα στο λογαριασμό μας στο Instagram. Μη ντρέπεσαι!

Κι αν μας αναζητείς στις υπόλοιπες πλατφόρμες, θα μας βρεις στο CastboxApple PodcastsGoogle PodcastsPocket CastsRadioPublic αλλά και με subscribe στο YouTube.


Βρες τον Χάρη

Facebook/Twitter/Instagram

Βρες τον Αργύρη

Facebook/Instagram


Θέλεις να ακούσεις και για άλλα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου; Βρες εδώ όλα τα Podcast επεισόδια!

284="270"

Hello there!
Χαίρομαι
που βρίσκεσαι εδώ!

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις ιδιαίτερο περιεχόμενο στα εισερχόμενά σου. Σκέψεις, ιδέες και πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Για ταξίδια κι όχι μόνο.

Δύο φορές το μήνα, όχι κάθε μέρα.

Δεν στέλνω spam! Μόνο ουσιώδη info και πράγματα που θα σου δώσουν τροφή για σκέψη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *