Σχετικά με εμένα

Ξεκίνησα να γράφω από αγάπη για τη συγγραφή, απέκτησα εμπειρία ως ταξιδιώτης σε ηλικία νεαρή, ενώ θεωρώ τον εαυτό μου, εκτός από ερασιτέχνη φωτογράφο, ένα ατέρμονο ερευνητή βιβλίων για μικρούς θησαυρούς. Σου έρχομαι από το Βορρά, την πανέμορφη Θεσσαλονίκη, εκεί που βρέχει ο Θερμαϊκός, εκεί που ο ήλιος είναι εκθαμβωτικός, εκεί που όλα είναι ωραία.

Ξεκίνησα από ένα απλό blog για να ενισχύσω την καθημερινή ενασχόλησή μου με το γράψιμο. Αποδείχτηκε ότι είχα αρχίσει να τρέφω μια μεγάλη αγάπη για το «άθλημα» κι έτσι αποφάσισα να το πάρω πιο ζεστά. Κι έτσι βγήκε στην επιφάνεια το alter ego μου.

“Grec on Trek”

Το ψευδώνυμο που μου ήρθε στο μυαλό, καθώς προσπαθούσε να επιβιώσω κάτω από τη ζέστη μιας διόλου ενδιαφέρουσας Παρασκευής, σε μια πόλη μακριά από θάλασσες κι ακτές. Όχι, όχι δεν είμαι άνθρωπος του βουνού, απλά η τύχη τα’χε φέρει έτσι! Ένας μικρός Έλληνας σε ταξίδι, μικρό, μεγάλο, σύντομο ή διαρκείας, μακριά ή εδώ στα κοντά, εντός κι εκτός συνόρων.

Κι αν αναρωτιέσαι, όπως άλλοι πολλοί, για τι άραγε γράφω σε ετούτο το στενό του web, θα είμαι σύντομος. Ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή, θα πάω, θα δω και θα επιστρέψω μαζί σου να τα μοιραστώ. Με λέξεις για να πάρεις μια γεύση και εικόνες για να ολοκληρωθεί. Ή αλλιώς σκέψεις προσωπικές, για τον κόσμο αυτό που ζούμε, που εξερευνούμε, που συχνά λησμονούμε. Για όσα καλά αλλά και κακά μπορεί να κρύβει.

Αλλά και μερικές φορές λέω να δώσω τα φώτα μου σε κάποια θέματα. Όσο αναφορά προετοιμασία ταξιδιού, εμπειρίες στην πορεία, τι να προτιμήσεις, τι να αγαπήσεις, τι καλύτερα να αφήσεις. Πίστεψέ με, τα έχει πει ουκ ολίγες φορές σε φίλους και γνωστούς αλλά είναι θέμα συνήθειας. Πάντα κάνουν τα ίδια λάθη…

Αυτός είμαι λοιπόν εγώ, μπορείς πια να κυκλοφορήσεις άνετα στο site και να ανακαλύψεις περισσότερα.

Cheers buddy και καλή ανακάλυψη!
Χάρης Γ.