Σχετικά με εμένα

Ξεκίνησα να γράφω από αγάπη για τη συγγραφή, απέκτησα εμπειρία ως ταξιδιώτης σε ηλικία νεαρή, ενώ θεωρώ τον εαυτό μου, εκτός από ερασιτέχνη φωτογράφο, ένα ατέρμονο ερευνητή βιβλίων, έναν ακόμη εξερευνητή για μικρούς θησαυρούς. Σου έρχομαι από το Βορρά, την πανέμορφη Θεσσαλονίκη, εκεί που βρέχει ο Θερμαϊκός, εκεί που ο ήλιος είναι εκθαμβωτικός, εκεί που όλα είναι ωραία.

DSC 0371

 

Ξεκίνησα από ένα απλό blog για να ενισχύσω την καθημερινή ενασχόλησή μου με το γράψιμο. Αποδείχτηκε ότι είχα αρχίσει να τρέφω μια μεγάλη αγάπη για το «άθλημα» κι έτσι αποφάσισα να το πάρω πιο ζεστά. Κι έτσι βγήκε στην επιφάνεια το alter ego μου.

“Grec on Trek”

Το ψευδώνυμο που μου ήρθε στο μυαλό, καθώς προσπαθούσε να επιβιώσω κάτω από τη ζέστη μιας διόλου ενδιαφέρουσας Παρασκευής, σε μια πόλη μακριά από θάλασσες κι ακτές, τη Φλώρινα. Όχι, όχι δεν είμαι άνθρωπος του βουνού, απλά η τύχη με έχει στείλει αυτό το διάστημα εκεί! Η εργασία μου άλλωστε δεν έχει ουδεμία σχέση με τα ταξίδια… Ένας μικρός Έλληνας σε κάποιο ταξίδι, μικρό, μεγάλο, σύντομο ή διαρκείας, μακριά ή εδώ στα κοντά, εντός κι εκτός συνόρων. Αυτός είναι ο Grec on Trek.

20191124094414 img 10357253665279287816390

 

Κι αν αναρωτιέσαι, όπως άλλοι πολλοί, για τι άραγε γράφω σε ετούτο το στενό του web, θα είμαι σύντομος. Ένα ταξίδι θα είναι η αφορμή, θα πάω, θα δω και θα επιστρέψω μαζί σου να τα μοιραστώ. Με λέξεις για να πάρεις μια γεύση και εικόνες για να ολοκληρωθεί. Ή αλλιώς σκέψεις προσωπικές, για τον κόσμο αυτό που ζούμε, που εξερευνούμε, που συχνά λησμονούμε. Για όσα καλά αλλά και κακά μπορεί να κρύβει.

Αλλά και μερικές φορές λέω να δώσω τα φώτα μου σε κάποια θέματα. Όσο αναφορά προετοιμασία ταξιδιού, εμπειρίες στην πορεία, τι να προτιμήσεις, τι να αγαπήσεις, τι καλύτερα να αφήσεις. Πίστεψέ με, τα έχει πει ουκ ολίγες φορές σε φίλους και γνωστούς αλλά είναι θέμα συνήθειας. Πάντα κάνουν τα ίδια λάθη. Κάποια στιγμή θα μάθουν κι αυτοί…

Αυτός είμαι λοιπόν εγώ, μπορείς πια να κυκλοφορήσεις άνετα στο site και να ανακαλύψεις περισσότερα. Κι αν κάτι σου κάνει εντύπωση, σε ενθουσιάσει, σε προβληματίσει, θα χαρώ πολύ να δω μήνυμά σου!

 

Cheers buddy και καλή ανακάλυψη!
Χάρης Γ.